امروزه داشتن لبهای حجیم و برجسته از نظر خیلی از افراد به عنوان یکی از معیار های زیبایی چهره در نظر گرفته می شود، افراد زیادی خصوصا خانم ها دوست دارند که لب های حجیم و برجسته ای داشته باشند و به همین دلیل بازار پروتز لب بسیار داغ است. در این مطلب شما را با مراحل، هزینه و ضررهای پروتز لب آشنا می کنیم.
حجیم سازی لب ها از روش های گوناگونی امکان پذیر است. برخی از روش ها بسیار ساده و می توان گفت درمان خانگی محسوب می شوند نظیر استفاده موضعی از روغن خراطین؛ اما برخی دیگر بایستی توسط پزشک متخصص زیبایی یا جراح پلاستیک انجام شوند. تزریق ژل های پرکننده ی موقت و یا تزریق چربی های طبیعی بدن فرد از روش های پروتز موقت لب هستند و روش دائمی پروتز لب نیز کاشت پروتز های دائمی درون لب است.
اولین مرحله ی پروتز لب ها معاینه ی لب توسط پزشک است، پس از آن با توجه به خواسته های فرد متقاضی، پزشک مناسب ترین روش پروتز لب را به او پیشنهاد می دهد. پس از تعیین روش، پزشک بررسی های دقیق تری برای نحوه ی تزریق پرکننده یا جایگذاری پروتز را انجام می دهد. روند انجام تزریق ژل و چربی مشابه بوده و سرپایی صورت می گیرد. البته برای تزریق چربی، پزشک بایستی ابتدا مقداری چربی را از قسمت های دیگر بدن فرد گرفته و پس از تصفیه های لازم به لب ها تزریق کند. در مورد کاشت پروتز نیز ممکن است بی حسی یا بیهوشی کامل انجام شود، سپس پزشک پروتز لبی که با اندازه ی لب بیمار تناسب داشته باشد را از طریق ایجاد برش های کوچکی در گوشه های لب، وارد آن می کند.
روش های مختلف پروتز لب هزینه های متفاوتی دارند و مواردی نظیر میزان و نوع ماده یا پروتز مورد استفاده، هزینه های بیهوشی در صورت کاشت پروتز، دستمزد پزشک و میزان جراحی ها یا تزریق های ترمیمی و … همگی در تعیین قیمت نهایی هزینه پروتز لب موثر هستند.
اگر چه پروتز شدن لب ها برای خیلی از افراد جذاب باشد اما این کار عوارض و ضرر هایی نیز ممکن است به دنبال خود داشته باشند. شایع ترین ضررهای پروتز لب موارد زیر هستند:
انجام پروتز نزد افراد غیر متخصص موجب افزایش خطرات و ضررهای پروتز لب می شود.
منبع: کلینیک تخصصی جراحی زیبایی نگین ایران نوین
دیدگاهتان را بنویسید