همانطور که می دانید ریزش مو یکی از مشکلاتی است که برای بسیاری از افراد می تواند به وجود بیاید. این مشکل تا جایی می تواند روی زندگی فرد تاثیر بگذارد که نتواند به خوبی در اجتماع حضور پیدا کند و دچار مشکلاتی چون افسردگی و گوشه گیری شود. به همین دلیل به دلیل تقاضای زیادی که برای درمان ریزش مو وجود دارد محققان دائما به دنبال روش هایی هستند که بتوانند با استفاده از آن ریزش مو،کچلی و طاسی را به بهترین شکل ممکن درمان کنند. یکی از این روش ها
تکثیر پیاز مو است که در حال حاضر فقط در محیط آزمایشی انجام شده است اما امید است که در آینده ای نزدیک برای بیماران مورد استفاده قرار گیرد و همه ی افراد بتوانند از این روش استفاده کنند این روش می تواند تا حد زیادی مشکل افراد را حل کند و باعث رفع ریزش موی بسیاری از افراد شود. در ادامه بیشتر به آن خواهیم پرداخت.
تکثیر پیاز مو چیست؟
همانطور که گفتیم تکثیر پیاز مو روشی است که فعلا در محیط آزمایشگاهی انجام شده است و کلینیک ها از آن استفاده نمی کنند. در این روش سلول های خاصی از فولیکول های مو استخراج می شود و به دنبال آن این سلول ها در محیط کشت قرار می گیرند. بعد از مدت چند هفته این سلول ها افزایش پیدا می کنند و آن ها را به ناحیه ی سر بیمار تزریق می کنند. معمولا بعد از این عمل موهای جدید طی 3 ماه رشد می کنند به طوری که موها تا 40 درصد افزایش می بابند و سایز هر مو نیز افزایش 18 درصد پیدا میکند.
تکثیر پیاز مو چه فایده ی خواهد داشت؟
اولین فایده تکثیر پیاز مو برای درمان ریزش مو این است که در این روش قطعا شاهد جراحی نخواهیم بود و جای زخم ها و اسکار ها به وجود نمی آید علاوه بر این از این روش می توان برای افرادی استفاده کرد که دچار بانک موی کافی نیستند. متاسفانه بسیاری از افراد به دلیل این که دچار بانک موی کافی نیستند نمی توانند از روش های کاشت مو استفاده کنند و مجبور می شوند برای درمان ریزش موهای خود از روش های موقت مانند ترمیم مو بهره بگیرند. اما به لطف روش تکثیر پیاز مو قطعا بسیاری از این افراد می توان از این روش ها استفاده کنند و شاهد رفع کچلی و طاسی باشند.
معایب تکثیر پیاز مو چیست؟
مهمترین عیبی که ممکن است برای تکثیر پیاز مو وجود داشته باشد هزینه ی بالای آن خواهد بود به صورتی که شاید بسیاری از افراد نتوانند از آن استفاده کنند. علاوه بر این ممکن است موهایی که به وسیله ی این روش به دست می آیند دوام کافی نداشته باشند و به کندی رشد کنند.
منبع: کلینیک تخصصی
کاشت مو نگین ایران نوین