امروزه پزشکان با انواع بیماری های پوستی مواجه می شوند که هیچ دلیل علمی برای بروز آنها وجود ندارد از همین رو پس از تحقیق متوجه می شوند که منشا بروز انواع بیماری های پوستی مشکلات عصبی می باشد. در واقع مشکلات اعصاب عوارضی همچون کاهش اعتماد به نفس، افسردگی و استرس را با خود به همراه دارد که بر روی پوست تاثیر گذار بوده و در نتیجه باعث بروز مشکلاتی نیز می شود. چیزی که اکثر افراد از آن اطلاع ندارند. از همین رو در این مقاله در نظر گرفته ایم تا برخی از انواع
بیماری های پوستی عصبی را برای شما معرفی کنیم تا در صورت مشاهده بر روی پوست خود بدانید چه اتفاقاتی در بدن شما در حال رخ دادن است. با ما همراه باشید.
بیماری های پوستی عصبی
همانطور که گفته شد بیماری های پوستی عصبی انواع مختلف داشته و به اشکال و با علائم مختلف بر روی پوست ظاهر می شود. در این قسمت با ما همراه باشید تا با برخی از بیماری های پوستی عصبی آشنایی پیدا کنید.
انواع بیماری های پوستی عصبی
پسوریازیس
یکی از شایع ترین بیماری های پوستی عصبی می باشد که در اثر حمله سیستم ایمنی بدن به سلول های پوستی به وجود می آید و لکه هایی پوستی قرمز و دردناکی را بر روی پوست به وجود می آورد. پسوریازیس در صورتی که درمان نشود میتواند تاثیر منفی بر روی افراد داشته باشد.
سندرم استورژ – وبر
از آن با عنوان آنژیوماتور مغزی-صورتی یاد می کنند. این بیماری معمولا به صورت آنژیوم های قرمز در مسیر عصب سه شاخه و صرع مشخص می شود و شیوع آن در نوزادان بسیار زیاد است. این بیماری اغلب تنها یک طرف از بدن را درگیر می کند اما به مرور زمان فراگیر شده و به کل بدن سرایت می کند. این بیماری میتواند در برخی کودکان، عقب ماندگی ذهنی و همچنین بزرگ شدن چشم را به همراه داشته باشد. پزشکان برای درمان این بیماری اغلب از داروهای ضد تشنج استفاده می کنند تا بتوانند حملات صرعی را تحت کنترل داشته باشند.
آتاکسی تلانژکتازی یا بیماری مادام لویی بار
آتاکسی تلانژکتازی نیز یکی دیگر از بیماری های پوستی عصبی می باشد که پزشکان بر این عقیده هستند نوعی بیماری ارثی محسوب می شود که توسط اتوزومی مغلوب منتقل می گردد. در واقع ژنی که مسئول کنترل کروموزوم 11 می باشد یکی از دلایل اشکال در ترمیم DNA به شمار می آید. پزشکان چس از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیده اند که از بین رفتن سلول های پروکنز مخچه یکی از اصلی ترین عوارض این بیماری می باشد و تاباندن اشعه X اصلی ترین دلیل بروز آن می باشد.
منبع: کلینیک تخصصی
جوانسازی پوست نگین ایران نوین