به طور کلی فولیکول های مو بسیار حساس و آسیب پذیر هستند لذا لازم است با روش های اصولی به تقویت ریشه ای موهای ناحیه ی سر و ابروها پرداخته شود ، در همین راستا در این مقاله ، روش های
افزایش تراکم ابروها مورد بررسی قرار گرفته شده است .
روش های خانگی افزایش تراکم ابروها
به منظور پرپشت کردن و تقویت ابروها می توان از مالیدن روغن هایی نظیر ؛ روغن کرچک ، روغن نارگیل، روغن زیتون ، آب پیاز ، زرده ی تخم مرغ، آلوئه ورا، لیمو ترش و شیر، استفاده کرد، کافی است هر یک از مواد اشاره شده را به تنهایی به ابرو مالید و به مدت نیم ساعت صبر کرده و در نهایت با آب ولرم شست و شو نمود .
به کمک روش های خانگی تقویت ابروها ، که باید به طور مداوم مورد استفاده قرار گیرند ، ضخامت و پرپشتی موها به شکل چشمگیری افزایش خواهد یافت.
روش های کلینیکی افزایش تراکم ابروها
لیزرتراپی ( تابش اشعه ی لیزر به پوست ) ،
مزوتراپی ( تزریق مواد مغذی و مقوی مورد نیاز رشد موها ) ، تزریق prp (تزریق پلاکت های تغلیظ یافته ی خونی که حاوی فاکتورهای رشد و تقویت مو هستند ) و همچنین ماساژ دادن ابرو ( ماساژ با روغن هایی نظیر ؛ روغن نارگیل و ...) سبب افزایش جریان خونرسانی به ناحیه ی ابرو و رساندن مواد مغذی و مقوی برای رشد ابروها خواهد شد ، در نتیجه شاهد افزایش ضخامت و تراکم ابرو بعد از تعداد جلسات درمانی مورد نیاز خواهیم بود .
روش افزایش تراکم ابروهای ریزش کرده و دچار طاسی ناحیه ای
در مواردی که ابرو بر اثر سوختگی ، ایجاد زخم ، بیماری آلوپسی ، جراحی ، ژنتیک و ... فولیکول های آن به طور کامل از بین رفته باشد ، می توان با عمل کاشت مو ( برداشت فولیکول های مورد نیاز پیوند از ناحیه کنار گوش فرد و کاشت در ابرو ) ضمن افزایش تراکم موها ، حالت و خوش فرمی دلخواهی به ابروها در تناسب با اجزای صورت ایجاد کرد .
نتیجه ی عمل کاشت ابرو ، پس از 6 الی 9 ماه که موهای پیوندی رشدی طبیعی پیدا خواهند کرد، مشخص می گردد.
منبع: کلینیک تخصصی
تقویت مو و ابرو نگین ایران نوین